Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

17/03/2010
Fira de les 40 hores de Ripoll

Es celebra tot just entrada la primavera, el dies 19, 20 i 21 de març. Té els seus orígens en l’època medieval. Els senyors feudals concedien als pagesos, en aquesta època de l’any, 40 hores per reunir-se al poble i anar a adorar el Santíssim. Aquests aprofitaven l’avinentesa per fer fira i també per presentar en societat els seus fills i filles en edat de casar-se. La tradició s’havia perdut, però es va recuperar i poc a poc, s’ha anat consolidant dins del calendari de fires de Catalunya on destaca, a més, per ser una de les poques de les comarques gironines que continua essent una fira multisectorial.

La Fira de les 40 Hores està organitzada per l’Ajuntament de Ripoll, la Unió Intersectorial i Empresarial del Ripollès i la Unió de Botiguers de Ripoll, i compta amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Girona, el Consorci Ripollès Desenvolupament, Caixa de Girona i Ràdio i Televisió del Ripollès. La Fira està gestionada per l’empresa Eixmedia.

Els sectors exposats són: agrícola, comercial, industrial, turístic, juvenil, artesania, automoció, mercat, tradicional, fira aparador del comerç de Ripoll i atraccions.

Unió d’Empresaris de la Construcció, així com Prevenció Laboral Gironina hi seran presents. Vine a visitar-nos.

Per a més informació de la fira i de com arribar-hi, descarregueu-vos el document adjunt.

Decarregar document

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008