Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

29/11/2012
El Centre de Formació i el Servei de Prevenció Gaudí abandonen la seva activitat a Girona

Lamentablement la crisi econòmica que pateix la societat en general i el sector de la construcció en concret ha obligat a moltes empreses i també a certes institucions i entitats a abandonar la seva activitat, deixant així de formar part del teixit empresarial gironí. És el cas del centre de Formació Gaudí i del Servei de Prevenció Gaudí que l’Institut Gaudí tenia situat a Girona, concretament a la carretera Santa Coloma (Al Polígon Mas Xirgu). L’Institut Gaudí disposava de serveis a tot el territori de Catalunya, i des de la UEC feia anys que compartíem el repte d’impartir formació a la província de Girona, així com vetllar per la seguretat del sector.

L’Institut Gaudí de la Construcció és una fundació sense ànim de lucre, que es va constituir el 1989 i tenia la finalitat de formar joves i treballadors del sector. Era una escola de formació que va néixer en un moment en què mancava mà d’obra especialitzada i s’obrien unes perspectives de feina molt favorables en el sector.

Des d’Unió d’Empresaris de la Construcció de Girona donarem el servei que fins ara donava aquesta entitat amb l’objectiu d’arribar tant a la població que està en actiu com a la que no treballa en aquests moments.

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008