Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

12/03/2013
Caminar 100 Km en menys de 32 hores

150 fent pinya! és un equip format per quatre amics gironins, en Jordi Arxer, l’Albert Vilà, en Miquel Quintana i en Quim Mallorquí, que han decidit inscriure’ns a la Trailwalker 2013.

Es compometen a recórrer els 100 km que hi ha entre Olot i Sant Feliu de Guíxols per la ruta del carrilet en menys de 32 hores, assistits per l’Albert Garcia, en Francesc Micaló, en Josep Maria Bosch durant el transcurs de la mateixa. Per poder prendre la sortida s’han de recaptar com a mínim 1.500.- euros . Aquests diners es destinaran als programes d’Intermón-Oxfam, a més de 400 projectes de cooperació, acció humanitària, comerç just i sensibilització a 40 països d’Àfrica, Amèrica Llatina i Àsia.

La seva idea és aconseguir aquests 1.500.- euros amb la col•laboració de 150 amics, el que ve a ser uns 10 euros per persona. Entre totes les persones que col•laboreu es sortejaran una sèrie de fantàstics regals. 10.-€ donen dret a una butlleta de participació, quant mes posis, mes possibilitats tens que et toqui!

Si col•labores amb el projecte 150 fent pinya! rebràs una butlleta per participar en el sorteig d'aquests fantàstics regals:

1er premi: Una nit d’hotel per a dues persones.

2n, 3er i 4rt premi: Una excursió amb creuer, gentilesa de Creuers Mare Nostrum per la Costa Brava per a dues persones.

5è i 6è premi: Visita i tast de vins al celler la Vinyeta, per a dues persones.

7è premi: Una matutina nòrdica (excursió amb caiac) de Bravamar.

8è premi: Mig dia amb bicicleta tàndem de Bravamar.

9é premi: Un lot de productes Anela Fruits.

150 fent pinya! El sorteig es celebraà un cop finalitzada la Trailwalker 2013 . Tots els participants rebran el mail dels guanyadors del sorteig.

Els ajudeu? Animeu-vos a col•laborar!

Més informació: Trailwalker

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008