Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

03/04/2013
Promoció de dues cases a Campllong (Fira de Primavera)

Freixas i Freixas ofereix una promoció de dues cases aparellades amb jardí situades al passeig de Campllong 26 – 28.

L’edifici consta de tres àmbits, el destinat a garatge i safareig, i els altres dos aglutinen les dependències de l’habitatge: a planta baixa, com a zona de dia a nivell de jardí i planta pis on s’hi preveu la zona de nit i l’estudi.

La planta de l’habitatge es distribueix a partir de la forma i orientació del solar, de manera que el màxim nombre de dependències gaudeixin del jardí i de les majors hores de sol possible. Al mig de la planta l’escala que connecta els dos nivells, forma un únic espai juntament amb el distribuïdor, a una banda l’entrada, la cuina-office i la zona del garatge amb el safareig i a l’altra la sala-menjador amb orientació oest d’on visualitzem el jardí privat a través d’una gran obertura i amb sortida porxada compartida amb la cuina.

Des de l’escala arribem al nivell superior destinat a la zona de nit amb un pas ampli que acaba amb l’estudi, aquest ordena dues habitacions dobles recolzades en la façana est – la de carrer – i la tercera habitació que és la que es recolza a la façana est, per últim dos banys completen la planta superior de l’habitatge.

El garatge consta de 29,83m2, el total interior és de 116,09m2 i les terrasses són de 35,45m2.

A poca distància s’hi poden trobar diferents zones de joc per la mainada, l’ajuntament i el consultori mèdic, el local social, la llar d’infants, el pavelló, zones verdes, etc. El passeig on estan situades les cases, conté àmplies voreres amb zona d’aparcament i zona verda davant de la porta.

Possibilitat d’escollir els materials d’acabat!

Preu 270.000€

Conctacte:

Freixas i Freixas SL. C/ Can Pou, 23 17459 – CAMPLLONG - Tel. 972 463 523 – 637 786 360 - freixas@freixasifreixas.com

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008