Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

13/06/2013
29ª EDICIÓ DE LA NIT DE LA PINTURA

El passat dissabte 8 de juny tingué lloc, al Palau de Congressos de Girona, la ja tradicional Nit de la Pintura en la seva 29ª edició, acte patrocinat per Hiper Decoració.

Aquesta trobada reuneix un important i representatiu nombre de professionals del sector de la pintura i una vegada més va demostrar un gran poder de convocatòria. Es van superar els 300 assistents a la cita millorant així les expectatives.

Aprofitant aquest esdeveniment Hiper Decoració va voler agrair públicament els seus clients i amics la seva fidelitat. Novament la xef Cristina Marquez, que compte d’una dilatada experiència en les millors cuines catalanes, va preparar un atractiu menú pels assistents.

El sopar-espectacle com va ser presentat pel periodista Josep Puigbó. Es va projectar un audiovisual amb els principals proveïdors d’Hiper Decoració, les principals novetats del sector i de la fabrica de pintures de marca pròpia Tkrom. Acte seguit el Sr. Mallart, va presentar el viatge anual que Hiper Decoració organitza pels seus clients i que aquest any serà al Brasil, Salvador de Bahia.

Ja en els postres es va sorprendre als assistents amb l’actuació i gran veu de la cantant Paula Arbós. Per acabar el sopar, l’actor i humorista Joan Pera va donar el toc d’humor a la nit fent gaudir a tots els assistents d’un magnífic final de sopar.

El Grup Rhytmaster va amenitzar la nit amb un repertori de cançons d’època i actuals. Durant el transcurs del ball de fi de festa es va sortejar, gentilesa de Viatges Halcon, dues samarretes de FC Barcelona firmades pels seus jugadors.

El Sr. Joan Mallart gerent d’Hiper Decoració, president i promotor de la trobada, va fer esment de la participació de varis membres del gremi provincial de pintors de Girona com ara el seu president, el Sr. Paulí Fernández, el vice-president, el Sr. Jordi Pairó, el tresorer, el Sr. Miquel Fradera o el Sr. Josep Maria Deusedes, vocal.

També va fer una crida a l’optimisme i una reflexió interessant: “cal agremiar-se al Gremi Provincial de Pintors de Girona per tornar a donar valor a l’ ofici de “mestre pintor”.”

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008