Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

25/10/2013
Argon informàtica celebra una taula rodona amb empresaris de la zona

El Cercle Sport Figuerenc va acollir ahir una taula rodona organitzada per Argon Informàtica en motiu del seu 25è aniversari. La jornada estava titulada “Estratègies de sostenibilitat a l’Empordà empresarial”.

La taula va comptar amb la presència del José Antonio Revilla, gerent d’Argon Informàtica; Manel Toro, primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Figueres; Joan Antonio Fernández, conceller delegat Unit 4 Ibérica; August Conesa, director general de Mineralia i Industrias HECO; Josep Serra, gerent del Celler La Vinyeta i Joan Gironella, director general de TAX Economistes i Advocats.

La sessió, que també va comptar amb la presència de Marta Felip, alcaldessa de Figueres, estava moderada pel consultor Lluís Matamala de Gestió Canvi Empresarial.

L’objectiu de la sessió era compartir diferents experiències i estratègies que han fet servir aquestes empreses per fer front amb èxit als moments de crisi actuals. Es pretenia obrir un espai de compartició amb altres empresaris i experiències de gestió i generar networking i sinergies entre els clients. La jornada va finalitzar amb un tast de vins del celler “La Vinyeta”.

Més informació:

Argon

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008