Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

01/09/2008
2a edició de la jornada sobre la regulació legislativa de la contractació de l’obra pública

El proper divendres 19 de setembre es portarà a terme la 2a edició de la jornada sobre la regulació legislativa de la contractació de l'obra pública, al Centre de Formació de Palol de Revardit. Aquesta jornada va adreçada a totes aquelles empreses agremiades del sector que actualment estiguin contractant una obra pública o tinguin la intenció de fer-ho en breu.

Aquesta segona edició té com a objectiu donar cabuda a tots els agremiats interessats que no hi van poder assistir a la primera edició, ja que l'aforament limitat de l'aula i l'elevada demanda d'assistència no ho van permetre.

L'objectiu es informar als assistents de quines lleis regulen l'obra pública i quins requisits són necessaris complir per a poder optar a treballar en aquestes obres. L'assistència es gratuïta i exclusiva per als agremiats de la UEC.

La primera sessió va a càrrec de Coral Pardo i Núria Teixidor, tècniques de tramitació d'expedients de l'empresa Qnorm, amb qui la UEC té conveni per a tramitar els expedients de classificació, que resoldran els dubtes dels assistents en torn a la tramitació i obtenció de l'Expedient de classificació empresarial.

Tot seguit, continuarem amb la següent presentació a càrrec de Meritxell Masó Carbó, llicenciada en Dret i cap del servei de gestió administrativa de l'escola d'Administració Pública de la Generalitat de Catalunya; i en Bernat Masó Carbó, assessor de la UEC i arquitecte tècnic. En aquesta es tractarà sobre la normativa aplicable en matèria de contractes, els diferents procediments utilitzats, la documentació que cal presentar, tramitació d'expedients, és a dir, tot el que estableix la Llei 30/2007, de 30 d'octubre, de Contractes del sector públic.

Per a més informació sobre la següent jornada truqueu a qualsevol de les oficines de la UEC o bé envieu la butlleta d'inscripció.

Decarregar document

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008