Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

29/05/2015
Gran Nit de la Pintura

El passat dissabte dia 23 de maig es va celebrar en el Palau de Congressos de Girona la tradicional Nit de la Pintura, aquest any ja l’edició número 31. Acte que com sempre, va ser patrocinat i organitzat per Hiper Decoració.

Aquesta trobada reuneix un important i representatiu nombre de professionals del sector de la pintura. Més de 300 assistents, una vegada més la trobada va ser un èxit. Hiper Decoració vol agrair públicament a els seus clients, proveïdors i amics la seva fidelitat.

Novament la Xef Cristina Màrquez va prepara una atractiu menú ple de color i bon gust, per a tots els assistents.

El sopar-espectacle una vegada més, va ser presentat pel periodista Josep Puigbó. Es va projectar un audiovisual en que hi havia un breu resum dels 31 anys de vida d’Hiper Decoració, els principals proveïdors, les principals novetats del sector, i la fàbrica de pintures de marca pròpia Tkrom i del grup de compres Anadeco del qual també en forma part Hiper Decoració. Acte seguit es va presentar el viatge anual que Hiper Decoració organitza pels seus clients de decoració amb compromís de compra, i que aquest any serà un creuer pel mediterrani, a bord del magnífic, Costa Diadema, inaugurat el novembre del 2014.

Un cop arribat els postres, el magnífic Mac Lini, va fer el seu espectacle passejant primer per les diferents taules i finalment sobre l’escenari, seguidament, l’espectacle del Pensador de Barra Lliure, entrevista de Toni Clapés a el Sr. Bohigues i finalment, el genial monologuista imitador còmic, Edu Mutante.

Un cop acabats tots els espectacles, el cantant Javier Ginés, va amenitzar el fi de festa, cantant les seves millors cançons per escoltar i ballar.

El Sr. Mallart gerent d’Hiper Decoració i promotor de la trobada, va fer una crida a l’optimisme, ressaltant una petita millora, que es veu frenada per la major competència amb preus i serveis. Finalment, va agrair a tots els assistents, proveïdors i amics la seva presència al sopar, ja que ells son l’essència de l’èxit d’Hiper Decoració.

Moltes felicitats i a seguir per molts anys més.

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008