Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

17/11/2015
Materials BRECOR inaugura noves instal·lacions a la ciutat de GIRONA

Materials Brecor amb seu a Blanes, va inaugurar el passat 15 d’octubre unes instal·lacions de 1.800 m2 a la crta Barcelona nº 407 de Girona, a la zona de l’Avellaneda, amb un showroom de més de 800 m2 dedicats al bany, gran format, parquets, pedres i marbres naturals, ceràmica i la cuina. Es tracta d’un espai d’exposició de la seva línia d’interiors, on Brecor ofereix la possibilitat d'escollir els elements necessaris per a l'acabat final d’un obra, rehabilitació o reforma.

De la mà de les millors firmes del sector, ha creat un espai actual, contemporani i diferent, on el professional trobarà una bona selecció de peces per a la prescripció i el particular una atenció personalitzada i productes adaptats a totes les seves necessitats.

La inauguració del Showroom de l’Avellaneda va comptar amb l’assistència de personilitats dels sector i de l’alcalde de Girona, el Sr. Carles Puigdemont, així com els constructors d’arreu de la província.

Joan Cortina, administrador de Brecor, explica que l’aposta per Girona es deu a la voluntat de l’empresa d’arribar a més públic. Aquesta nova obertura coincideix amb l'estrena de la seva nova pàgina web : www.brecor.com

Brecor Interiors també va assistir a la 54ª edició de la Fira de Mostres, al palau de fires de Girona, amb un estand molt espectacular que va guanyar el premi al millor espai Ginteriors 2015.

La companyia de Blanes també obrirà al gener un nou magatzem de materials de la construcció i ferreteria a Vilablareix de 4.200 m2 amb un espai de “low cost” de ceràmica i bany, a la crta de Santa Coloma, núm 2.

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008