Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

20/04/2016
32a NIT DE LA PINTURA HIPER DECORACIÓ

El passat dissabte dia 16 d’abril es va celebrar a l’hotel Mas Solà de Santa Coloma de Farners, la ja tradicional Nit de la Pintura, que aquest any ha arribat a l’edició número 32, acte que com sempre va ser patrocinat i organitzat per Hiper Decoració.

Aquesta trobada reuneix un important i representatiu nombre de professionals del sector de la pintura, tant de decoració com de carrosseria, enguany, amb més participació que l’any passat, superant els 350 assistents. La trobada va ser tot un èxit.

El Sr. Joan Mallart, gerent d’Hiper Decoració, va dirigir unes paraules als assistents, fent referència a la petita millora del mercat actual i que és important agremiar-se per combatre la competència deslleial, amb més professionalitat i més producció (realitzant cursets de formació i adquirint maquinària d’aplicació per poder oferir un treball diferencial). El Sr. Mallart també va agraïr públicament, als clients, amics i proveïdors, la seva fidelitat a la convocatòria, any rere any.

Intervingué també amb unes paraules d’encoratjament pel sector, el Sr. Joan Aregio, secretari d’empresa i competitivitat de la Generalitat de Catalunya.

El sopar espectacle, una vegada més, va ser dirigit pel popular periodista Josep Puigbó, presentant l’audiovisual amb els proveïdors més importants de l’empresa i la fàbrica pròpia Tkrom. Seguidament, va presentar el viatge anual que Hiper Decoració organitza als seus millors clients de decoració, que aquest any serà a l’Illa de Madeira, Portugal.

Durant el sopar, el sorprenent Mac Isaac, va fer el seu espectacle passejant primer per les diferents taules i finalment sobre l’escenari. Seguidament, el gran showman Jordi LP, un còmic únic, que no li cal ni presentació, va realitzar un espectacle de 70 minuts de rialles.

Un cop acabats tots els espectacles, els cantants Jordi Belza i Dani Galiot, van amenitzar el fi de festa, amb un repertori molt variat de cançons i rumbes.

Moltíssimes felicitats i a seguir un any més !

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008