Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

25/02/2020
Últims dies per apuntar-te a la sessió informativa el 27 de febrer!

La UEC us convida a una sessió informativa gratuïta aquest dijous 27 de febrer a les 18:30 de la tarda a la seva Delegació de Figueres, situada al carrer Vilafant 63-65 baixos.

La trobada va dirigida a empreses no agremiades i als autònoms, amb treballadors o sense, però sobretot que facturin. En aquest cas la sessió no està encarada als administradors d’empresa, tot i que també hi poden assistir. Des de la UEC demanem a les empreses agremiades que convideu a tots els autònoms que treballin per vosaltres, independentment de la seva activitat i encara que no estiguin agremiats.

La reunió tractarà diversos temes com per exemple els documents que cal tenir per treballar, i ser contractat o subcontractat, l’obligació o no, de tenir una assegurança de responsabilitat civil i el complement en cas de baixa per malaltia o accident. També es repassaran les obligacions de les lleis de prevenció de riscos laborals i de protecció de dades personals.

L’acte anirà a càrrec de M. Àngels Armengol, responsable del departament tècnic de la UEC i l’Atilano González, tècnic d’assegurances de Girogremi-UEC. També comptarà amb la participació del President de la UEC, el Sr. Esteve Freixas i l’advocat Sr. Joan Casadevall.

Si t’interessa l’oferta pots apuntar-t’hi a través del 972 213 672 o 972 505 031 (matins).

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008