Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

24/04/2009
Curs d’operador de retroexcavadora mixta - 40h

Curs dirigit a qualsevol persona, ja estigui a l’atur, en actiu, sigui autònom..., que vulgui acreditar la seva formació, tant a nivell de riscos laborals, com de manipulació i per tant de capacitació a l’hora d’operar amb equips d’aquest tipus.

És imprescindible tenir experiència demostrable en la conducció d’aquest tipus de maquinaria. Aquesta es pot acreditar de diverses maneres: mitjançant els certificats d’empreses confirmant el lloc de treball de l’interessat, aportant una vida laboral de la TGSS, nòmines, altres cursos de formació, etc, però la més determinant és la de comprovar al realitzar els exercicis amb el monitor, que realment s’havia conduït anteriorment una màquina d’aquestes.

Aquest curs en concret es portarà a terme durant el mes de maig i en horari laboral durant 8 dies. El curs es realitza al Centre de Formació de la UEC a Palol de Revardit. Es tracta d’un centre homologat per la FLCC, i per tant aquesta formació compleix amb les exigències de l’article 135 del Conveni General Nacional Col•lectiu del sector de la Construcció vigent actualment, i com no, amb el RD 1215/1998 de la Llei de Prevenció de Riscos laborals. Al finalitzar el curs es lliura a l’alumne el certificat corresponent.

EL COST ÉS DE 350 EUROS (consultar possibles subvencions per a empreses)

Si voleu consultar el programa o tenir més informació abans de fer la inscripció podeu trucar al centre de Palol (972 59 64 60)

Si esteu interessats podeu omplir la butlleta adjunta i fer-la arribar a les oficines de la UEC a Palol, Girona, Figueres, Olot i Ripoll (fax, mail, ..)..

Com que les places són limitades s’acceptaran els alumnes per l’estricte ordre d’inscripció, per tant aconsellem que l’interessat comprovi que la seva documentació ha arribat correctament. El curs no es realitzarà si no hi ha el nombre mínim d’alumnes.

Quan la UEC hagi confirmat la plaça a l’interessat caldrà abonar l’import del curs abans d’iniciar-lo, seguint les instruccions que es donaran.

La UEC realitza cursos molt similars però subvencionats per als treballadors de les empreses agremiades, per tant, podeu demanar més informació al centre de formació de Palol ( 972.59.64.60)

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008