Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

24/04/2020
L'empresa Gecol rep un nou distintiu de qualitat

L'associació nacional de fabricants de morters ANFAPA ha concedit a Gecol la certificació de "marca de morters Premium", i el significat d'aquesta certificació tan important son sobretot els tres següents punts detallats:

1. Es garanteix que Gecol compleix amb els 100 requisits exigits respecte a les àrees de qualitat, prevenció de riscos laborals i protecció mediambiental. En aquest punt sobretot molt d'èmfasi en la part mediambiental, ja que la fàbrica de Vilamalla és de zero emissions i fabriquem amb energia elèctrica de procedència majoritàriament d'energies renovables.

2. Que la mateixa associació ha auditat la instal·lació industrial, verificant el compliment dels requisits exigits, i en aquest cas la pròpia fabrica augmenta la qualitat al treballar sempre sota normatives ISO que garanteixen la màxima qualitat i seguretat del producte i processos industrials.

3. Que s'han testat els procediments de qualitat del morter així com de les matèries primeres que el constitueixen, i en aquest punt recordar que les matèries primeres principals són d'origen de dins la mateixa província, fent que justament l'equilibri entre medi ambient i respecte per l'ecologia siguin màximes a Gecol.

"A Gecol apostem per la qualitat, la seguretat i sobretot el compromís amb el medi ambient. Garantim productes de proximitat i uns processos de fabricació de zero emissions. Únics fabricants de Girona que utilitzem matèries primeres de Girona i per als constructors i obres de Girona. Pensa en Gecol i pensaràs en verd." explica el Gerent de Gecol de Vilamalla, Jordi Díaz.

Si vol més informació, la pot trobar a www.gecol.com

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008