Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

04/06/2020
Cadena Ser de Girona entrevista al President de la UEC

El dimarts 2 de juny el President de la UEC, Esteve Freixas i Vilardell va ser entrevistat a la Cadena Ser de Girona per comentar a com ha afectat la pandèmia de la Covid-19 al nostre sector.

El President va informar que en el cas de la construcció s’ha vist especialment afectada, ja que el treball és necessàriament presencial el 100% de les vegades, tot i que per altra banda, no ha estat una de les activitats prohibides per la llei. .

A més, Freixas va dir que en aquest sector hi ha hagut possibilitats de feina durant el confinament, però els protocols han estat molt complicats de seguir, ja sigui per la dificultat de mantenir la distància estipulada o treballar amb mascareta durant 8 hores a l’obra. .

El President va explicar també que des del Gremi es va demanar que l’obra pública per part d’Ajuntaments i d’altres entitats no es parés. De fet, Freixas opina que l’augment d’obra pública podria ser part de la solució en l’àmbit econòmic del país, ja que sempre hi ha projectes per iniciar, i inclús es podria oferir feina a treballadors d’altres sectors que han perdut el seu lloc de treball. .

Si vols escoltar l’entrevista sencera, vés a aquest enllaç: http://play.cadenaser.com/audio/1591098896583

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008