Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

21/09/2020
Tercer any consecutiu del Saló de l'Ocupació per la FLCC

Un any més la Fundación Laboral de la Construcción de Catalunya estarà presente en el Saló de l’Ocupació Juvenil que se celebrarà del 21 al 23 de Setembre en el Palau 8 del Recinte de Montjuic de Fira Barcelona en l'avinguda Reina Mª Cristina, i que combina el format presencial amb el virtual (online) degut a les circumstàncies excepcionals derivades per la situació del Covid-19.

El Saló de l'Ocupació i BIZBARCELONA sumen esforços i s'uneixen per primera vegada per connectar l'ecosistema emprenedor i empresarial de la ciutat amb el talen, amb l'objetiu de reactivar el motor econòmic i social de Barcelona en el marc de les circumstàncies excepcionals i de la crisis econòmica derivada del COVID-19.

El Saló de l'Ocupació es dirigeix a persones que volen accedir al mercat laboral o reorientar la seva carrera professional. Ofereix informació sobre els perfils de treball més sol·licitats en diferents sectors, assessorament i contacte amb empreses i entitats que busquen incorporar talen a les seves organitzacions. Entre les activitats programades s'inclouen conferències, tallers, espais d'assessorament, un servei d'orientació laboral i un àrea sobre emprenedoria, que se complementa amb les activitats que organitza BIZBARCELONA. Aquest any la participació de la Fundación Laboral serà online a través d'un mostrador virtual a on es presenten els seus serveis donant a conèixer l'oferta formativa amb la que disposen els seus centres de formació, la prevenció i l'ocupació al servei de les empreses i treballadors.

I de manera presencial a través d'un taller el dia 22 de setembre de 18 a 19 hores, impartit per un dels formadors de la Fundació.

El taller “Tastet de Feina: Carretons Elevadors” es celebrarà en l'Espai Descobreix del Saló. Personal de la Fundación Laboral reatlizarà una demostració pràctica del funcionament d'un simulador.

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008