Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

30/09/2020
Tornem a ple rendiment a Palol de Revardit

El Gremi hem iniciat la formació de la nova temporada de setembre totalment a ple rendiment.

Els cursos a destacar són:

Curs de formació de manobres. Aquesta acció formativa és de 80 hores, s’imparteix els dissabtes, i el realitzen manobres d’empreses agremiades que volen aprendre, millorar i evolucionar. El curs és pràctic i hi estan participant 13 alumnes.

També estem realitzant la formació a 13 persones que tenen un contracte d’aprenentatge amb l’Ajuntament de Girona, i això significa que estan treballant en una empresa constructora, i a l’hora s’estan formant al nostre centre . Aquesta modalitat de formació és nova, i permet introduir al món laboral persones aturades. L’empresa disposa sense quasi cap cost d’un aprenent durant 6 mesos.

Hem iniciat el curs de Mestratge en Construcció Tradicional. Juntament amb Greta . Recordem que aquesta formació té com a objectiu professionalitzar l’art de la rehabilitació, essent molt sensibles a les tècniques tradicionals, i respectuosos amb els materials originals.

També hem començat un curs 60 h de PRL, carretó elevador de 50 hores, preparació de comandes de 40 hores, mesures preventives en treballs en alçada, 3 cursos de PEMP i per aturats un curs de 20 hores de PRL...

Qualsevol persona que estigui interessada en realitzar cursos de formació cal que faci una preinscripció per donar a conèixer el seu interès. La UEC organitzem cursos en funció de les necessitats que ens feu saber

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008