Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

04/09/2009
Millores en el curs d'Operador d'Aparells elevadors

Després de l’èxit que ha tingut la primera edició del curs d’Operador d’aparells elevadors, des de la UEC s’ha millorat aquest curs afegint un altre aparell elevador, el camió grua.

Els principals objectius d’aquest curs són:

 • Conèixer les normes de seguretat específiques dels aparells elevadors.

 • Identificar els riscos diaris.

 • Analitzar les maniobres de transport de càrregues, així com la seva seguretat.

 • Identificar i escollir els elements auxiliars necessaris pel correcte amarratge de les càrregues.

  Està adreçat a operaris d’aparells elevadors que desitgin obtenir la formació obligatòria en prevenció de riscos; a més a més, aquells que vulguin iniciar-se en el maneig segur d’aquests aparells, tant per persones en actiu, com en situació d’atur.

  Els cursos previstos a fer són 2:

 • Del 29 de setembre al 27 d’octubre.

 • Del 3 de novembre a l’1 de desembre.

  Es realitza al Centre de Formació de la UEC a Palol de Revardit. La UEC és una de les entitats homologades per la FLCC, i per tant aquesta formació compleix amb les exigències de l’article 135 del Conveni General Nacional Col•lectiu del sector de la Construcció vigent actualment, i com no, amb el RD 1215/1998 de la Llei de Prevenció de Riscos laborals. Al finalitzar el curs es lliura a l’alumne el certificat corresponent.

  Si voleu consultar el programa o tenir més informació abans de fer la inscripció podeu trucar al centre de Palol (972 59 64 60) o clicar a l’apartat de Formació que trobareu en aquesta mateixa pàgina web.

  Si esteu interessats podeu omplir la butlleta adjunta i fer-la arribar a les oficines de la UEC a Palol, Girona, Figueres, Olot i Ripoll.

  Com que les places són limitades s’acceptaran els alumnes per l’estricte ordre d’inscripció, per tant aconsellem que l’interessat comprovi que la seva documentació ha arribat correctament. El curs no es realitzarà si no hi ha el nombre mínim d’alumnes.

  Podeu consultar les subvencions i preus del curs a disposició tant dels agremiats com dels no agremiats.

 •  
  © Unió d'Empresaris de la Construcció 2008