Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

04/09/2009
Curs inèdit de Treballs en Alçada

Des de la UEC, s’introdueix un nou curs de Treballs en Alçada.

Es tracta d’un curs adreçat a persones que treballin amb aquests aparells i vulguin aprendre a fer un verificació i revisió inicial a les plataformes elevadores (plataforma de tisora, plataforma telescòpica, plataforma suspesa de nivell variable i posicionament sobre escales de mà), identificació de les mesures de seguretat previstes pel fabricant, manipulació del quadre de comandament, desplaçament horitzontal i vertical, i estacionament de seguretat.

El curs es portarà a terme:

Del 9 al 15 de desembre.

Es realitza al Centre de Formació de la UEC a Palol de Revardit. Al finalitzar el curs es lliura a l’alumne el certificat corresponent.

Si voleu consultar el programa o tenir més informació abans de fer la inscripció podeu trucar al centre de Palol (972 59 64 60) o clicar a l’apartat de Formació que trobareu en aquesta mateixa pàgina web.

Si esteu interessats podeu omplir la butlleta adjunta i fer-la arribar a les oficines de la UEC a Palol, Girona, Figueres, Olot i Ripoll.

Com que les places són limitades s’acceptaran els alumnes per l’estricte ordre d’inscripció, per tant aconsellem que l’interessat comprovi que la seva documentació ha arribat correctament. El curs no es realitzarà si no hi ha el nombre mínim d’alumnes.

Podeu consultar les subvencions i preus del curs a disposició tant dels agremiats com dels no agremiats.

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008