Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

23/09/2009
Jornades Tècniques de Remmers

Sistemes Impermeabilitzants – Aïllament Tèrmic Capil·lar (Novetat)

Tindrà lloc el proper dimarts 6 d’octubre de 2009, al centre de Formació de Palol de Revardit. Va dirigida a constructors, empreses d’impermeabilitzacions, arquitectes, aparelladors i a tot aquell professional relacionat amb el món de la construcció. Presentació per part de l’empresa Remmers dels seus sistemes innovadors en el camp de l’impermeabilització i aïllaments, a on la qualitat dels productes i les avantatges en l’aplicació fan que siguin sistemes de gran acceptació en el món de la construcció a nivell mundial.

Rehabilitació de Façanes

Tindrà lloc el proper dimecres 7 d’octubre de 2009, al centre de Formació de Palol de Revardit. Jornada adreçada a rehabilitadors, constructors, arquitectes, aparelladors i a tot aquell professional relacionat amb el món de la construcció. Presentació a càrrec de l’empresa Remmers de tots els conceptes que s’han de tenir en compte a l’hora de fer una rehabilitació integral en una façana.

Caldrà que confirmeu l’assistència abans del dia 1 d’octubre, ja que l’aforament és limitat, mitjançant:

  • Trucada telefònica a Pintures M.Vich S.A. Telèfon: 972 170 160. Persona de contacte: Miquel Vich.

  • Trucada telefònica a les oficines de la UEC. Telèfon: 972 213 672. Persona de contacte: Gemma Oliveras.

    Jornades organitzades per: Remmers a través de Pintures M.Vich, distribuïdor oficial per Catalunya, Andorra i Balears. I amb la col·laboració d’Unió d’Empresaris de la Construcció

  •  
    © Unió d'Empresaris de la Construcció 2008