Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

26/08/2010
Nou Curs de Preparació de la documentació per Obra Pública

La UEC amplia la seva oferta formativa amb un nou curs que s’iniciarà el proper 21 de setembre al Centre de Formació de Palol de Revardit.

L’objectiu del curs és ensenyar als participants com cal presentar la documentació al procés de licitació d’Obra Pública. La seva durada és de 7,5 hores, repartides en tres dies: 21, 24 i 28 de setembre de 15:30 a 18:00 hores. El seu cost és de 30 euros per a les empreses agremiades i de 100 euros per aquelles empreses que no estiguin agremiades a la UEC.

Es tracta d’un curs totalment pràctic, on es treballarà sobre un cas real. Bernat Masó, Assessor d’Unió d’Empresaris de la Construcció i Arquitecte Tècnic en serà l’encarregat.

Els participants del curs han de pertànyer a empreses classificades o amb experiència en aquest àmbit.

Si voleu consultar el programa o tenir més informació abans de fer la inscripció podeu trucar al centre de Palol (972 59 64 60) o clicar a l’apartat de Formació que trobareu en aquesta mateixa pàgina web.

Si esteu interessats podeu omplir el formulari d’inscripció adjunt i fer-lo arribar a les oficines de la UEC a Palol, Girona, Figueres, Olot i Ripoll.

Com que les places són limitades s’acceptaran els alumnes per l’estricte ordre d’inscripció, per tant aconsellem que l’interessat comprovi que la seva documentació ha arribat correctament. El curs no es realitzarà si no hi ha el nombre mínim d’alumnes.

Decarregar document

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008