Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

13/10/2010
Una parella gironina i una tarragonina guanyadores del 44è Concurs de Paletes de El Palustre

La representació gironina en el concurs formada per una parella d’agremiats va aconseguir el 2n Premi d’aquest concurs, el més antic que es celebra a tot l’Estat Espanyol. Mentre la parella de Vila-seca es va emportar el 2r Premi.

La Peña El Palustre va celebrar el passat dissabte 2 d’octubre la 44ena edició del seu concurs de paletes a les platges de El Palo de Màlaga. Les parelles participants, provinents d’arreu d’Espanya, van estar treballant durant 4 hores, des de les 8 del matí, per aconseguir realitzar la construcció amb la major polidesa i precisió possible.

Al finalitzar les obres, el jurat va deliberar i es van repartir els 5 primers premis. El primer premi de 6.000 € va ser per la parella de Fuentlabrada (Madrid), formada per Natividad del Pozo Galán i José María del Pozo Galán.

Però el més destacat va ser el segon premi de 3.000 €, que per tercer any consecutiu se’l va endur en Ramon Oliveras Turón i en Josep Ribas i Muntadas, de l’empresa agremiada Construccions Busquets Vilobí SLU, de Vilobí d’Onyar.

El tercer premi, de 2.000 €, va ser atorgat a la parella de Vila-seca (Tarragona), Aleix Plana Hortuneda i Àlex Sasta.

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008