Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

09/12/2010
Renovació del REA

A finals de maig del 2008 es van inscriure les primeres empreses al Registre d’Empreses Acreditades (REA) i la gran majoria ho van anar fent entre juny i setembre. Tenint en compte que la informació declarada té una vigència de 3 anys, en els propers mesos aniran caducant la majoria dels certificats.

La Generalitat ha informat que la renovació es podrà fer durant els 6 mesos abans de cadascuna de les dates de finalització de la vigència.
Si no recorda la data en que va obtenir el seu número de REA, a la qual ha d’afegir 3 anys per calcular la data de caducitat, pot consultar-ho tant sols amb el seu CIF a: Registre d’empreses acreditades

Les empreses que hagin renovat la signatura digital ho podran fer elles mateixes. Les empreses que ho desitgin ho podran fer a través de la UEC. Durant els propers dies anirem donant més informació al respecte, ja que l’aplicació de la Generalitat encara no està activada i per tant desconeixem exactament quins són els requisits.

Si té qualsevol dubte sobre el funcionament o tramitació de les gestions pot trucar a qualsevol de les oficines de la UEC i li oferirem suport per a realitzar correctament els tràmits.

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008