Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

15/02/2011
La UEC i Argon Informàtica realitzen la sessió La innovació al sector de la construcció

El Centre de Formació de la UEC de Palol de Revardit ha acollir avui la jornada “La Innovació al sector de la construcció”. La sessió informativa, a la qual han assistit unes 30 personesm ha anat a càrrec de Salvador Martin, consultor empresarial del sector de la construcció i de Joan Lluís Carrasco, director tècnic d’Argon Informàtica S.A.

L’objectiu de la jornada era presentar a l’empresari com és d’important canviar (si encara no ho han fet) els processos de gestió per ser més productius i conèixer noves formes de treballar.

La sessió estava dirigida a personal directiu (empresaris, gerents, assessors financers, administratius) d’empreses constructores que vulguin informació sobre implantar sistemes de control.

El temari de la jornada ha inclòs la situació actual del sector de la construcció, els problemes i els diferents mitjans de control, assessorament i consultoria, l’optimització de recursos, la gestió interna i externa de l’obra i la gestió documental (Oficina tècnica, registre de proveïdors i control de certificats subcontractació).

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008