Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

25/02/2011
Eudald Casadesús inaugura la nova seu de Ripoll

La UEC va inaugurar ahir un nou emplaçament de les seves oficines de Ripoll. La delegació ara estarà situada al polígon La Barricona, Nau 6.

La inauguració va comptar amb la presència d’Eudald Casadesús, delegat territorial de la Generalitat a Girona, Teresa Jordà, alcaldessa de Ripoll, entre altres personalitats polítiques i del sector empresarial gironí.

Fins ara, els espais que la UEC disposava a Ripoll estaven disseminats pel poble, ja que, a part de l’oficina al carrer Concepció Ducloux i el terreny al Polígon Industrial Els pintors, a on hi ha les grues, s’utilitzaven les instal·lacions de l’escola taller per impartir els cursos de bastides, a més d’una nau industrial pels cursos d’equips elevadors.

Aquest nou espai concentrarà tota l’activitat del gremi, conservant només com a complement el camp de grues. Amb el conveni que hi ha entre UEC i Prevenció Laboral Gironina, a partir d’ara també es donarà un millor servei ja que la nau gaudirà d’un simulador de riscos laborals i no caldrà desplaçar-se fins a Palol per fer la formació obligatòria, a més, la unitat mòbil de PLG podrà aparcar a dins les instal·lacions per fer les revisions mèdiques.

La nova nau té 400 m2 de planta, on hi ha els tallers. A l’altell s’hi ha construït una aula, una sala de reunions i un despatx.

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008