Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

07/04/2011
La UEC ja és una “fan del vi”. I tu, encara no?

La UEC i l'empresa Fans del Vino SL han firmat un acord pel qual el portal oferirà a tots els agremiats i treballadors del gremi Unió d’Empresaris de la Construcció un descompte del 5% en totes les compres que realitzin en el portal www.fansdelvino.com. Aquest descompte es realitzarà a través d’un codi promocional que Fans del Vino donarà, sota petició, a tots els agremiats i treballadors abans de registrar-se i que es demanarà a través del correu electrònic info@fansdelvino.com.

Fans del Vino SL, és una empresa que té un portal d’Internet especialitzat en el món del vi, concebut i gestionat per professionals amb una àmplia experiència en el sector vitivinícola i en la gestió empresarial. Fans del Vino neix amb la doble vocació d’oferir als usuaris vins interessants a preus molt competitius, i de compartir tot el coneixement sobre el mon del vi, que serveis per aprendre cada dia una mica més sobre aquest plaer.

El portal va dirigit a tots aquells amants del vi que vulguin comprar i gaudir de nous vins, estar informats sobre novetats del sector, conèixer experiències i opinions de prestigiosos enòlegs i sommeliers, i descobrir curiositats sobre cellers, vins, mètodes d'elaboració, i en general, qualsevol tema sobre el món del vi.

Fansdelvino.com es compon principalment de 2 seccions:

Revista: La missió és compartir amb els usuaris continguts inèdits sobre el món del vi, així com articles d'opinió de sommeliers, enòlegs, elaboradors, xefs ... tots ells de gran reputació. Aquí podràs trobar notes de tast, articles sobre cellers i vins, receptes de xefs amb els seus corresponents maridatges, vídeos inèdits, etc. En definitiva, tot el que a qualsevol amant del vi li agradaria conèixer i que moltes vegades no està a l'abast de tothom.

Botiga en línia: A la botiga on-line podràs trobar una àmplia varietat de vins d'un gran nombre de denominacions d'origen. S’ofereix als usuaris una gran selecció de vins, des de productes de reconegut prestigi referents en els seus Denominacions d'Origen, fins a productes poc introduïts en el mercat i que sorprenen per la seva gran qualitat. Els usuaris trobaran periòdicament presentacions i llançaments de nous vins, i ofertes i promocions especials, només a l'abast dels Fans del Vi.

Els principals avantatges del portal són:

-Preus molt competitius

-Una cistella molt variada: No existeix un mínim d'ampolles a comprar

-Eficàcia en els enviaments: El termini mitjà de lliurament de les comandes és de 48-72 hores laborables pel territori peninsular i de 72-96 hores laborables per a les Illes Balears.

-Qualitat: La selecció de vins és duta a terme per un equip d'enòlegs i sommeliers professionals

-Continguts inèdits: A la revista trobaràs tota mena d'articles, vídeos i reportatges inèdits sobre el món del vi, exposats en primera persona per enòlegs, sommeliers, elaboradors i xefs. És una oportunitat única per conèixer les persones que hi ha darrera de cada vi, la seva forma d'elaborar, la seva filosofia de vida, les seves inquietuds, els seus maridatges, etc.

-Crear comunitat: Mitjançant la publicació periòdica de nous articles i notícies interessants sobre el món del vi es vol crear una comunitat de Fans del Vi, on tots els usuaris puguin realitzar comentaris sobre els articles i els vins, i crear així fòrums de debat que permetin aprendre cada dia més sobre el món del vi.

Dades de contacte:

Fans del vi, S.L.

González de Soto, 12

17600 - Figueres (Girona)

CIF: B-65118739

Tel 933309173

info@fansdelvino.com

www.fansdelvino.com

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008