Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

28/04/2011
Campllong acull la 29a Fira Comarcal de Primavera

Els propers 30 d’abril i 1 de maig Campllong celebra la 29a Fira Comarcal de Primavera. Una Fira comercial i lúdica dedicada al món agrícola i ramader amb molta tradició a les nostres comarques i que cada any rep prop de 30.000 visitants.

Després de més d’un quart de segle d’existència continuada, la Fira Comarcal de Primavera de Campllong ha esdevingut un referent dins del món comercial, agrícola i ramader català. Anualment, el primer cap de setmana després de Setmana Santa, la Fira de Campllong ofereix una diversitat d’actes a un públic molt nombrós i es converteix en un aparador de l’activitat econòmica i social, no solament del municipi de Campllong i rodalies, sinó de tota la província. Tota la seva vitalitat es mostra a l’espai dedicat, com cada any, a la Fira Comercial (espais exteriors i estands a la carpa coberta), a les parades de venda de productes artesans, demostració d’oficis artesanals, exposicions de maquinària agrícola i industrial antiga i actual, mercat d’ocasió.

Dins la programació del dissabte 30, tindrà lloc el 14 Concurs de Paletes i el 6è concurs de maquinistes. El concurs de paletes concedirà un primer premi de 800€ i un cap de setmana a Port Aventura o a Caldea per a 4 persones, un segon premi de 500 € i un tercer de 250€, a més d’un premi de 150€ per als menors de 25 anys que hi participin.

El concurs de maquinistes inclourà un primer premi de 300 € concedit per la UEC, un segon de 180€ i un tercer premi de 100€. A tots els participants se’ls lliurarà d’un trofeu commemoratiu de la 29a Fira Comarcal de Primavera. Més informació:

www.campllong.cat/firacampllong

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008