Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

18/05/2011
Indignació dels constructors banyolins cap a la formació Junts per Banyoles

La formació Junts per Banyoles ha publicat al seu blog de campanya el discurs de presentació de la candidatura, encapçalada per Josep Vicens. En aquest discurs es va fer una greu desqualificació del sector de la construcció banyolí.

Des de la UEC volem mostrar el nostre rebuig a les paraules que va pronunciar Josep Vicens: “(.......) Hi ha molta gent que ens ha ajudat en la concepció i ens ajudarà en l’aplicació del nou model de ciutat. Aquí també hi ha dos maneres de fer, també en l’àmbit de l’urbanisme. O bé et reuneixes amb constructors, o bé dialogues amb arquitectes, aparelladors, geògrafs, ambientòlegs, enginyers, advocats urbanistes, gent del patrimoni, i es reflexiona i es proposa sobre el model de ciutat. Això sí que és en benefici de tothom. (....)”

És realment lamentable i curiós que sigui precisament la formació política de Josep Vicens la que realitza aquestes afirmacions. Durant l’últim mandat d’ERC a l’Ajuntament de Banyoles, encapçalat pel senyor Pere Bosch, es van reunir i van pactar acords. Van ajudar a què grans empreses constructores espanyoles com Fbex o Vallhermoso s’implantessin a Banyoles, provocant nefastes conseqüències per a tota la ciutat en general i pels petits constructors d’aquí.

La comarca del Pla de l’Estany en general i Banyoles en particular tenen una dilatada experiència en el món de la construcció. Des d’anys immemorials que existeix l’ofici de paleta i constructor a Banyoles, són moltes les famílies banyolines vinculades a aquest món. Per això invitem al senyor Josep Vicens a què mantingui també una trobada amb empresaris constructors, el quals de ben segur li podran donar sabies opinions, consells o valoracions de qüestions urbanístiques que seran del seu interès, i veurà com no som els constructors un col•lectiu del que hagi de fugir, sinó tot el contrari, podem i volem col•laborar a construir una Banyoles digna i equilibrada urbanísticament.

Podeu consultar el discurs de presentació de candidatura en aquest enllaç: (pàg 7)

Blog de Junts per Banyoles

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008