Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

24/05/2011
Ramon Oliveras i Josep Ribas guanyen el 4rt premi del concurs de paletes de Construmat 2011

Més de 1.300 empreses van exhibir els seus productes en l’edició més internacional de la fira. Compradors i visitants professionals de 58 països van acudir a la fira per donar a conèixer les oportunitats que ofereixen aquests mercats per les empreses espanyoles.

El Saló Internacional de la Construcció ha arribat aquest 2011 a la seva 17a edició. La fira, de periodicitat biennal, es va dur a terme del 16 al 21 de maig al recinte de Gran Via de Barcelona. En el marc de la fira, va tenir lloc el 16è concurs nacional de paletes (12ª edició internacional). El concurs està organitzat pel Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques.

Un total de 39 parelles de diferents països van participar al concurs, d’aquestes només set van acabar l’obra. El primer premi, que estava dotat amb 3.000 euros, va ser per Lucio Jiménez i Raúl Jiménez, (Càceres). Les parelles formades per Aleix Plana i Álex Safta, de Vila-Seca i Josep Garrigassait Semente i Josep Garrigassait Campanera, de Bellpuig, van obtenir el segon premi (1.800 euros) i el tercer premi (1.200 euros), respectivament. El quart, de 900 euros, va ser per Ramon Oliveras i Josep Ribas (Vilobí d’Onyar) i el cinquè, de 600, per Josep Vidal i Mario Ventosa.. A la resta dels participants se’l va lliurar 100 euros.

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008