Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

01/06/2011
Èxit de participació a la sessió informativa per anar a treballar a França

Des d’Unió d’Empresaris de la Construcció, juntament amb Prevenció Laboral Gironina, es va organitzar una sessió informativa per aquelles empreses interessades en treballar a França. La jornada, que pretenia aclarir dubtes sobre la complexitat d’anar a treballar al país veí, va comptar amb setanta assistents.

La presentació general va anar a càrrec del Degà Pierre Becque (Advocat). Es van tractar temes com: la forma jurídica de la instal•lació de l’empresa a França (establiment secundari, empresa de dret francès i fiscalitat), les normes del dret públic (urbanisme, mercats i contractes públics), les normes de dret per a edificis i obres públiques (assegurances, subcontractació, contractes de treball), normativa de prevenció de riscos (normes i casos pràctics), entre d’altres. Els ponents de la jornada van ser els advocats Pierre Becque, Hervé Germa, Mathieu Pons, i l’arquitecte Philippe Pous.

Al final de la jornada els assistents van poder fer preguntes. La sessió va tenir lloc el passat 31 de maig a l’Aula Ferran Adrià de l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà de Figueres.

Qualsevol empresa que vulgui fer-nos arribar els seus dubtes personals sobre el tema pot trucar a la UEC Girona. (972 21 36 72)

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008