Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

03/06/2011
Atenció si l’administració pública us deu diners

Des de la CEOE (Confederación Española de Organizaciones Empresariales) s’està preparant un informe, perquè juntament amb altres sectors professionals afectats, es pugui elaborar una nota reclamant el pagament del deute que les Administracions Públiques tenen amb les empreses.

Perquè això sigui possible ha demanat a la UEC la col•laboració perquè el document tingui més força. Cal que les empreses, les quals tingueu pagaments pendents per part de l’Administració Pública, ens ho feu saber, preferentment al següent mail: uec@uecgirona.com o trucant a les oficines com a molt tard dilluns dia 6 de juny.

Cal remarcar que no s’utilitzaran les dades personals de les empreses afectades. La comunicació de la situació de cada empresa només servirà per donar a conèixer l’abast del deute de la província de Girona i per tant, juntament amb altres zones i sectors, donar a conèixer la nostre situació a la CEOE.

Cal que les empreses deixeu clar si el deute és amb les empreses les administracions locals, autonòmiques i/o l’Administració General de l’Estat.

Gràcies per avançat per la teva ajuda.

UEC GIRONA

Decarregar document

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008