Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

21/06/2011
Banyoles celebra Sant Antoni i el 28è Concurs de Paletes de la comarca

Banyoles va celebrar, el passat dissabte 18 de juny, la diada de Sant Antoni de Pàdua i el 28è concurs de paletes del Pla de l’Estany. Es tracta d’un concurs organitzat per la comissió de la Festa dels Paletes de Banyoles i comarca, i també compte amb la col•laboració d’Unió d’Empresaris de la Construcció.

El concurs va tenir lloc a la plaça de les Rodes de Banyoles. Va tenir una durada de tres hores. Un cop finalitzades les obres, el jurat va deliberar seguint els criteris d’aspecte i presència, replanteig, netedat, economia de materials i rapidesa d’execució.

Després del concurs es va dur a terme el lliurament de premis. Els guanyadors van ser Vicenç Serra i Lluís Judglar. (Micaló Ramió):

El segon premi va ser per Ramon Oliveras i Josep Ribas (Construccions Busquets) i el tercer per Esteve Viella i Jordi Artau (Freixas i Freixas.

El programa de la festa va ser molt ampli i durant el matí es van portar a terme altres activitats, entre les que cal destacar les dues sardanes, davant la Llar de Pensionistes, amb una degustació de bunyols i vi dolç.

Un cop acabat el concurs de paletes, els constructors es van aplegar a la plaça i varen acompanyar al senyor pendonista pels carrers de Banyoles juntament amb l’orquestra Selvatana. Per concloure els actes del matí es va retre homenatge al paleta jubilat Aniceto Costa Prat.

També es va celebrar l'ofici solemne en honor a Sant Antoni, patró dels paletes, que va tenir lloc a l'església de Santa Maria dels Turers. Cap al vespre, per tancar el dia es va fer una gran audició de sardanes a la plaça Major i a la nit, el gran ball al pavelló de la Draga, on es va sortejar un cap de setmana a les Illes Balears.

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008