Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

30/06/2011
Innoconstrucció Girona

L’any passat tres empreses agremiades van participar en un projecte d’innovació encapçalat per Qnorm, amb subvenció d’Acci1Ó. Enguany es torna a celebrar una convocatòria. Si sou una empresa sensibilitzada amb el tema d’innovació, i amb ganes o interès d’aplicar millores a la vostra empresa, pot ser del vostre interès assistir a la jornada Innoconstrucció Girona, que es farà el proper 13 de juliol al Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona.

L’objectiu de la jornada és exposar la iniciativa d’INNOCONSTRUCCIÓ GIRONA, així com presentar els ajuts recentment oberts per a innovació a càrrec d’ACC1Ó. És també objectiu de la jornada poder realitzar una taula rodona d’intercanvi entre els assistents, els ponents i les empreses que ja tenen l’experiència de la primera edició del projecte, així com posar a debat la innovació en el sector.

La jornada és gratuïta però el nombre de places és limitat, de forma que és necessari confirmar assistència al Parc Científic i Tecnològic (972 183 430) o a la UEC (972 21 36 72).

Programa de la jornada:

Decarregar document

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008