Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

19/07/2011
Valorada amb excel·lent la sessió informativa sobre pressupostos

La UEC va organitzar cinc sessions sobre “Què cal saber per comptar un pressupost?”. Les jornades van anar a càrrec d’Anna López, responsable del Dept. Tècnic de la UEC.

Els objectius eren donar unes bases per a la confecció de pressupostos, i per tant saber calcular un preu a través del seu descompost, entendre conceptes bàsics com rendiment, analitzar les possibles solucions a dificultats habituals durant la seva redacció i donar unes pautes per a la formalització del pressupost com a document contractual.

Les sessions estaven dirigides a persones responsables de la confecció de pressupostos, ja siguin autònoms o empresaris amb poc personal, que no hagin rebut formació en aquesta matèria i/o que no tenen experiència.

En total es van fer cinc sessions repartides en les diferents delegacions. L’assistència conjunta de les jornades va ser d’una setantena de persones. Els assistents van reflectir en les enquestes de satisfacció una molt bona puntuació de les sessions. A més van mostrar el seu interès en què s’organitzin altres sessions per un nivell de coneixement més elevat.

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008