Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

25/08/2011
La UEC prepara una nova edició del curs del CAP

Entre els passats 22 de juny i 27 de juliol va tenir lloc la primera edició del curs del CAP que es va dur a terme entre el gremi i l’autoescola APSA. En aquesta ocasió el curs va tenir lloc a Banyoles els dilluns i dimecres de 18:00 a 21:00 i va comptar amb un total de 18 alumnes.

El curs anava dirigit a treballadors d’empreses agremiades que el seu DNI acabi en 1 o 2 i que tinguin TOTS els carnets.

El CAP és un nou certificat obligatori per a conductors/ores professionals de mercaderies i viatgers. L’emet el Departament de Territori i Sosteniblilitat de la Generalitat de Catalunya (NO la Prefectura Provincial de Trànsit de Girona). És indispensable perquè tinguin validesa els carnets de conduir C1, C1+E , E , C+E , D1, D1+E , D i D+E. És una obligació de la persona posseïdora d’algun dels carnets a dalt esmentats, no de l’empresa.

Des del gremi estem treballant per programar una nova edició del curs. Els interessats podeu omplir la butlleta adjunta que trobareu a la web, dins l’àrea d’agremiats, a l’apartat de circulars (circular número 13) i enviar-la per fax o mail. La UEC es posarà en contacte amb vostè i l’acabarà d’informar. (Sra. Vanessa: Tel. 972 21 36 72 - email a uec@uecgirona.com Fax: 972 22 35 22).

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008