Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

17/01/2012
PRESENTACIÓ "A CASA TEVA NO TE LA JUGUIS"

Demà dimecres dia 18 presentem la campanya contra l'intrusisme laboral al sector de la construcció. Fa molts mesos que des de la UEC s'està treballant en la realització d'una campanya de comunicació i publicitat. L'eslògan és "A casa teva no te la juguis". Va dirigida principalment al particular però demanem la participació de tots els agremiats i de les entitats públiques i privades per lluitar tots junts contra una situació insostenible.

Treballarem conjuntament per eradicar l'intrusisme laboral i lluitarem per la professionalitat i la seguretat en la construcCió.

Us convido a venir demà a les 11:00 a la presentació de la campanya que tindrà lloc a l'auditori Josep Irla a la seu de la Generalitat a Girona. (Antic Hospital Santa Caterina) Durant l'acte les entitats públiques firmaran el manifest que hem titulat amb el nom de la campanya. També m'agradaria animar-vos a seguir tota l'actualitat de la campanya a través de la pàgina web que s'ha creat per l'ocasió:

www.notelajuguis.com

En aquest enllaç podreu descarregar-vos el codi ètic de l'agremiat, el manifest, veure l'espot de televisió i consultar totes les novetats que vagin sorgin.

Gràcies a tots per la vostra col·laboració.

Josep Agustí

President UEC

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008