Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

12/07/2012
La 14a edició del concurs de paletes organitzat per la UEC es farà al recinte de Fira Girona

Enguany la 14a edició del Concurs de Paletes organitzat per Unió d’Empresaris de la Construcció canviarà d’emplaçament. El lloc escollit és el recinte firal de Fira de Girona. El dia del concurs serà el dissabte dia 27 d’octubre, com sempre en el marc de les Festes de Girona.

El format d’organització serà pràcticament el mateix que cada any però com a novetat, les obres realitzades no es destruiran en finalitzar el concurs sinó que perduraran durant els sis dies que durarà la Fira de Mostres de Girona. És per aquest motiu que tots aquells que vulgueu ser-hi presents en format de lona publicitària la UEC posa a disposició dels interessats les tanques del voltant de les figures, que seran visibles pels visitants de la Fira del 27 d’octubre a l’1 de novembre, ambdós inclosos. El cost serà de 50€ el metre lineal de lona. El material publicitari ens l’ha de facilitar l’empresa interessada.

Qui vulgui incorporar altres objectes publicitaris com plòters o maquinària ens han d’avisar amb el màxim temps possible ja que la UEC us posarà en contacte amb els responsables de la Fira perquè arribeu a un acord econòmic. Al tractar-se d’un espai privat s’ha de negociar la viabilitat i el cost.

La UEC pel dia del concurs, posarà a disposició dels anunciants, col•laboradors i agremiats entrades al recinte Firal.

A causa d’aquesta nova organització us demanem que ens feu les vostres peticions o propostes de col•laboració el més aviat possible per poder incloure els logotips de les vostres empreses a totes les comunicacions del concurs que es realitzin, malgrat que també, en breu, ens posarem en contacte amb vosaltres per conèixer el vostre interès.

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008