Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

17/09/2012
Reunió informativa: URBANITZACIÓ DE L'ANTIGA "Preparación Textil SA" (Ripoll)

El proper dijous 27 de setembre a les 18:30 la seu de la UEC de Ripoll acollirà una reunió informativa destinada als agremiats sobre la modificació del POUM respecte el conveni de l'Ajuntament de Ripoll signat amb la propietat de La Preparación Textil SA. A la reunió hi assistiran l’alcalde de Ripoll, Jordi Munell i el regidor d’urbanime, Xavier Cima.

La Preparación Textil SA és una antiga colònia tèxtil situada al centre de la població de Ripoll i que va tancar la seva activitat l’any 2005. Amb la modificació del POUM s’urbanitzarà i s’edificarà la zona. L’Obra, permetrà reformar un espai molt gran del centre de la població i significarà importants treballs d’enderroc i de nova construcció incloent nous equipaments i aparcament, zona comercial, espais lúdics...

L’Ajuntament de Ripoll i La Preparación Textil SA han arribat a un acord sobre els nous paràmetres que hauran d’aplicar-se en el desenvolupament urbanístic del sector. La urbanització de tot el sector de La Preparación Textil SA s’executarà en una sola fase. L’acord al qual s’ha arribat és el d’executar les obres en un termini de 15 mesos a comptar de la data d’aprovació del projecte d’urbanització.

Com a foment de l’economia local es donarà prioritat a constructors i industrials locals, en igualtat de condicions tècniques i econòmiques. La inversió inicial de 8.000.000€ s’executaria de forma immediata. El total de la inversió a llarg termini pot arribar a superar els 30.000.000€.

Per una millor organització de la reunió és millor confirmar l’assistència a través del correu electrònic ripoll@uecgirona.com o a través del telèfon 972 703453

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008