Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

18/09/2012
INSCRIPCIONS 14È CONCURS DE PALETES A FIRA GIRONA

Enguany la 14a edició del Concurs de Paletes organitzat per Unió d’Empresaris de la Construcció canviarà d’emplaçament. El lloc escollit és el recinte firal de Fira de Girona. El dia del concurs serà el dissabte dia 27 d’octubre, com sempre en el marc de les Festes de Girona.

El format d’organització serà pràcticament el mateix que cada any però com a novetat, les obres realitzades no es destruiran en finalitzar el concurs sinó que perduraran durant els sis dies que durarà la Fira de Mostres de Girona.

Les inscripcions es podran fer personalment a qualsevol de les delegacions de la UEC, per mitjà de correu certificat (a l'adreça C/Figuerola, 15 - 17001 Girona) o per correu electrònic a través de l'adreça uec@uecgirona.com. El termini d'inscripció es tancarà el 23 d'octubre de 2012.

Premis:

1r premi: 1200 euros

2n premi: 900 euros

3er premi: 600 euros

Premi a la parella més jove (Gentilesa d'Agustí-Masoliver): 300 euros

D'altra banda, totes aquelles empreses que vulgueu ser-hi presents en format de lona publicitària la UEC posa a disposició dels interessats les tanques del voltant de les figures, que seran visibles pels visitants de la Fira del 27 d’octubre a l’1 de novembre, ambdós inclosos. El cost serà de 50€ el metre lineal de lona. El material publicitari ens l’ha de facilitar l’empresa interessada.

La UEC pel dia del concurs, posarà a disposició dels anunciants, col·laboradors, participants i agremiats entrades al recinte Firal.

Tríptic i butlleta per participar-hi

Decarregar document

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008