Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

11/10/2012
PARTICIPANTS CONCURS: INSTRUCCIONS PER ACCEDIR AL RECINTE DE FIRA GIRONA

El proper dissabte 27 d’octubre el recinte firal de Fira Girona acollirà el 14è concurs de paletes. Els participants podreu accedir amb cotxe dins el recinte. Al mapa que adjuntem podeu veure com l’accés amb vehicle és per davant del Palau de Congressos. Quan arribeu a la porta d’accés amb el vehicle, un vigilant de la fira us indicarà on podreu deixar els cotxes. L’hora d’entrada serà de les 08:00 a les 08:30. Us demanem puntualitat.

L’aparcament serà darrera l’estand de les mascotes (indicat al mapa). Aquest accés amb vehicles és únicament pels vehicles del participants. El vigilant tindrà un llistat amb els noms i cognoms de tots els participants. Un cop allà els participants haureu de caminar fins a la parcel·la marcada en color taronja, que és l’espai on tindrà lloc el concurs.

Tots aquells familiars, amics o acompanyants que vulguin accedir a veure el concurs hauran d’aparcar fora del recinte firal i hauran d’anar a les oficines de la Fira (al costat de la porta principal) per identificar-se i per recollir les invitacions per accedir al recinte. A les oficines de la Fira hi haurà personal de la UEC acreditat que és a qui s’hauran de dirigir.

Us demanem que seguiu correctament aquestes instruccions per una bona organització de l’esdeveniment.

Veure plànol

Decarregar document

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008