Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

31/10/2012
La UEC inicia una col·laboració amb els Mossos contra els robatoris de material de construcció

A causa de l’augment de la sensació d’inseguretat que es viu a la nostra societat i també al nostre sector, Unió d’Empresaris de la Construcció i representants de la demarcació de Girona dels Mossos d’Esquadra vam iniciar unes entrevistes que van desenvolupar la celebració de dues xerrades amb els agremiats. Segons els experts la crisi econòmica ha fet agreujar el número de robatoris i augmentar la preparació de qui els comet. Els Mossos d’Esquadra ens demanen la col·laboració de tots els agremiats per portar a terme un projecte que ja els ha donat molt bons resultats amb altres col·lectius com Unió de Pagesos o el Bisbat (seguretat en esglésies, ermites, etc...)

Durant els propers mesos s’establirà un calendari de reunions semestrals a cada comarca entre representants de la UEC i dels Mossos d’Esquadra. D’aquesta manera qualsevol incidència relativa a seguretat, els agremiats afectats l’haurien de comunicar al seu representant comarcal de la UEC. El fet de conèixer l’interlocutor dels Mossos fa que hi hagi més informació ens els dos sentits, així com una optimització de la vigilància per part des Mossos.

Uns dels objectius d’aquesta col·laboració és conscienciar al nostre col·lectiu que SEMPRE s’ha de presentar denúncia de l’incidència. Recordeu que sinó hi ha denúncia per part de l’afectat, els Mossos no poden actuar, a més de no saber com està la situació en una zona determinada. Per facilitar aquest tràmits serà possible, si la col·laboració entre tots existeix, que es pugui gestionar una denúncia via Internet (sempre parlant de les més senzilles).

Per millorar la seguretat hem de col·laborar i per començar, el més important és tenir informació del que passa al territori. Necessitem que els empresaris i professionals agremiats ens comuniqueu les vostres opinions i experiències, i per això hem preparat una l’enquesta que us podeu descarregar aquí. Podeu omplir-la i enviar-la per correu electrònic a premsa@uecgirona.com o per fax al 972 22 35 22. Qualsevol altra aportació serà molt ben rebuda.

ENQUESTA

Decarregar document

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008