Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

05/11/2012
CURS: EL MICROCIMENT, UN MATERIAL QUE VA EN AUGMENT

Els propers divendres 16 i dissabte 17 de novembre el Centre de Formació de la UEC acollirà un curs sobre microciment. El curs serà de 10 hores lectives, aquestes inclouran una part de teoria i molta pràctica.

El microciment és un revestiment de ciment monocomponent d'altes prestacions tècniques i decoratives. Permet treballar tots els plànols constructius (sòl, paret i sostre) fins i tot en zones humides com banys, podent revestir fins i tot el plat de dutxa, la pica de les mans, etc ..., ja que s’adhereix perfectament sobre qualsevol superfície. Apte per a interiors i exteriors. El temari del curs inclourà definició i característiques, prestacions tècniques i decoratives, avantatges i camps d’aplicació. El curs compta amb la col•laboració de les marques Welaan i Easyfloor, ja que tècnics i especialistes d’aquestes empreses seran els responsables d’impartir el curs.

Aquest curs disposa de 20 places i és exclusiu per agremiats. Un cop superat aquestes inscripcions des del gremi s’organitzaran tantes edicions com grups hi hagin. Es tracta d’un curs subvencionat per la Fundació Tripartita.

Horari:

Divendres 16 de novembre de 15:00 a 20:00h

Dissabte 17 de novembre de 09:00 a 14:00h

Els interessats us heu de posar en contacte amb el Centre de Formació de Palol de Revardit a través del telèfon 972 59 64 60 o per correu electrònic: formacio@uecgirona.com

Full d’inscripció

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008