Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

05/11/2012
Sessió informativa: ASSEGUREU-VOS LES MILLORS CONDICIONS PER A LES VOSTRES ASSEGURANCES

Ara més que mai, en aquests temps de crisi, sabem cóm és d’important qualsevol estalvi del que us pugueu beneficiar. Per això, des del Gremi, volem col•laborar i revisar les vostres assegurances per si es poden millorar.

Des de la UEC, us convidem a una xerrada informativa i explicativa sobre les necessitats asseguradores que tenen les empreses/autònoms professionals pertanyents al sector. En especial, explicarem les més importants, com són l’assegurança d’accidents del Conveni Col•lectiu, la de Responsabilitat Civil o les dels vehicles i flotes de l’empresa.

Cal que coneixeu el nostre ventall d’ofertes, excel•lents cobertures i importants descomptes que teniu a l’abast per ser agremiats.

Us oferim realitzar un estudi integral de les vostres assegurances atenent a la vostra situació particular sense cap compromís. Nosaltres en tenim un: vetllar pels vostres interessos i mirar si les vostres condicions es poden millorar.

A tots als interessats, us convoquem el proper divendres 16 de Novembre de 2012 a les 12:00h a la Delegació de la UEC de Ripoll (Polígon La Barricona, Nau 6). Abans de tancar l’acte es revisaran tots els serveis que oferim al Gremi.

La sessió és gratuïta però per una millor organització us demanem que confirmeu assistència a través del telèfon 972 70 34 53 o per correu electrònic a ripoll@uecgirona.com

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008