Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

21/12/2012
El sector de la pintura es reuneix per fer front a l’intrusisme laboral

El Gremi Provincial de Pintors de Girona va convocar ahir a tots els professionals del sector de al província de Girona a una reunió que tenia per objectiu principal parlar un tema molt preocupant pel sector com és l’intrusisme laboral.

A la reunió, que es va celebrar al Centre de Formació que Unió d’Empresaris de la Construcció té a Palol de Revardit, hi van assistir tant empresaris agremiats com altres professionals no vinculats al gremi que es van mostrar interessats per les actuacions del Gremi. Els assistents van donar el seu suport en la campanya contra l’intrusisme laboral i van acordar emprendre accions contra aquest fet juntament amb Unió d’Empresaris de la Construcció.

Es tracta de la primera reunió que convoca la nova junta directiva del Gremi Provincial de Pintors de Girona, després que el passat 20 de novembre es celebrés la composició dels nous membres directius del Gremi. El nou president és el Sr. Paulí Fernández de l’empresa Pintfer Decoració SL i el vicepresident és el Sr. Jordi Pairó, de l’empresa Germans Pairó SA.

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008