Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

14/01/2013
Cadena Ser entrevista a Paulí Fernández, president del Gremi de Pintors

Aquest migdia, la Cadena Ser desconnecció Girona ha entrevistat a Paulí Fernández, president del Gremi Provincial de Pintors de Girona.

L'entrevista tenia com a tema principal la nova composició de la junta directiva del Gremi i la voluntat d'aquesta de fer front contra l'intrusisme laboral. Paulí Fernández ha explicat que l'augment de l'intrusisme perjudica al professional que paga els seus impostos, que té al dia la formació de riscos laborals... Paulí ha explicat que les persones que porten a terme aquestes activitat il·legals són gent a l'atur, empreses de serveis no donats d'alta com a pintors i persones amb horaris flexibles com treballadors de les administracions públiques que fan "feinetes" fora del seu horari laboral.

Segons Paulí, cal denunciar aquests casos i conscienciar a la gent dels riscos als que s'exposa contractant a aquest tipus de persones a casa seva. Paulí ha remarcat que si aquest es fa mal a dins d'una casa particular, aquest pot denunciar al propietari, això sense comptar amb els fracassos de feines mal fetes que més tard s'han de reparar o tornar a fer fer per un professional qualificat.

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008