Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

04/02/2013
Construmat 2013

Fira de Barcelona acull el saló internacional de la construcció de Barcelona, que se celebra del 21 al 24 de maig.

Com a novetat d’enguany Construmat organitza un fòrum mundial de la construcció on es donaran a conèixer, en exclusiva, 170 nous projectes. El programa d'aquest any va d'acord amb el nou rumb que pren la construcció al país, que no és altre que la internacionalització. El Saló Internacional de la Construcció ha organitzat el Fòrum Contract, una nova trobada mundial de la construcció on es presentaran alguns dels projectes de construcció més importants que es desenvoluparan properament. S’han captat un total de 170 iniciatives constructives dels mercats emergents, per valor total de 30.000 milions d'euros, que seran presentats, en exclusiva als proveïdors que participin com expositors al saló.

Els organitzadors de la trobada saben l'interès per obrir nous mercats internacionals. "El 2011, les vendes a l'exterior de les empreses de la construcció espanyoles van superar els nivells registrats abans de la crisi. Així, les exportacions de productes per a la construcció van arribar als 16.455.000 d'euros, xifra que representa un 7,7% del total de les vendes de productes espanyols a l'exterior, generant uns 125.000 llocs de treball ", expliquen en un comunicat.

Els projectes que es presentaran

Entre els 170 projectes que es presentaran al Fòrum Contract destaca el desenvolupament del nou barri marítim de Port Madero de Buenos Aires que requereix una inversió de 776 milions d'euros, i la segona fase del programa 'Minha Casa, Minha Vida' que pretén acabar amb les faveles de les principals ciutats del Brasil a través de la construcció, fins al 2014, de dos milions d'habitatges amb un pressupost de 3.332.000 d'euros. Així mateix es presentarà el projecte immobiliari i turístic de Costanera Center a Santiago de Xile que, amb una extensió de 700.000 metres quadrats i diversos gratacels, necessitarà una inversió de 450 milions d'euros. Colòmbia o Cuba són altres dels països emergents que donaran a conèixer iniciatives en matèria de construcció.

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008