Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

15/02/2013
Ja us podeu descarregar el segell contra l’intrusisme laboral

Des del Gremi hem preparat un segell digital perquè el pugueu utilitzar als pressupostos i factures que emeteu des de la vostra empresa. El segell segueix el disseny de la campanya endegada el passat 2012 contra l’intrusisme professional al sector de la consturcció. L’objectiu del segell és transmetre el missatge “A casa teva no te la juguis” al públic en general, a més d’acreditar-vos davant d’ells com a empresa agremiada i professional.

Us el podeu descarregar entrant dins l’àrea d’agremiats a www.uecgirona.com al menú de l’esquerra hi trobareu l’apartat de documents i buscant per ordre alfabètic “Segell Agremiat”. Aquí a part de poder-vos descarregar el segell convencional també us podeu descarregar aquesta nova marca. Els trobareu en color, en blanc i negre i en els formats .pfg i .jpg.

Aquest nou segell té dues versions, una per utilitzar en les pressupostos sota l’eslògan “Encarrega la feina a un professional” i l’altra per utilitzar en les factures “Gràcies per encarregar la feina a un professional”.

Us animem a utilitzar-lo!

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008