Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

05/03/2013
Canvi en el sistema d’entrades de Construmat

Des de l’organització de Construmat ens han informat que canvien el sistema per aconseguir les entrades gratuïtes per accedir a la Fira. Tot i que en un principi el Saló havia informat que lliuraria físicament les entrades a les associacions empresarials, ara han decidit seguir amb el sistema de la última edició. És a dir registrant-vos a la web de Construmat i imprimint el vostre passe d’accés.

Instruccions per imprimir el vostre passe d’accés:

1-Entrar a la web www.contrumat.com

2-Al costat dret inferior de la pantalla hi ha un requadre que diu “Visitant professional, 50% de descompte, acrediti’s ara”. Entreu-hi. (Encara que digui 50% de descompte, amb el codi que us donarem més endavant us surt gratuït)

3-A la següent pantalla teniu dos opcions d’acreditació, la que diu 50% i la que diu Building Solutions World Congress. Entreu a la que diu 50%.

4-Si és la primera vegada que accediu a Construmat us demana que us registreu. Haureu d’entrar un mail i una contrasenya. En cas que us registréssiu en la passada edició i recordeu la contrasenya podeu anar directament a la banda dreta on diu accés usuaris.

5-A partir d’aquí caldrà que aneu omplint els camps obligatoris. En la segona pestanya (segon pas), hi ha un requadre que diu “Tipus d’acreditació”. Aquí hi heu d’introduir el següent codi:

ENRUASRB

Cliqueu a “validar” i veureu com el preu de 15€ es modifica per 0,00.

6- Seguiu omplint la informació que us demani i al final de tot us dóna un codi de barres amb un número de localitzador. Cal que imprimiu aquest arxiu i que el porteu el dia de la Fira, on haureu de canviar-lo per un passe professional de visitant dins les mateixes instal•lacions.

Per qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb nosaltres i us ajudarem.

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008