Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

03/06/2013
Prop de 150 pintors professionals es troben a l’Estartit en motiu de la trobada anual del sector

L’Estartit va acollir dissabte la 24a Diada del Pintor Català. Enguany la trobada ha estat organitzada pel Gremi Provincial de Pintors de Girona i hi van assistit membres dels Gremis de Lleida, Barcelona i Tarragona.

Els assistents van gaudir d’una excursió marítima en catamarà amb visió submarina, que malgrat la tramuntana van poder sortir i fer una passejada tot gaudint de l'entorn de les Medes.

A continuació va tenir lloc el dinar de germanor. L’acte va comptat amb una cantada d’havaneres en directe, sortejos d’obsequis (3 farmacioles gentilesa de Mútua Maz, una jaqueta gentilesa de Dispromergi i 3 xecs regal de "Smart Box" de relax, una estada en un refugi i un sopar romàntic gentilesa d'Hiperdecoració) i una distinció especial a les marques de pintura que han col·laborat perquè aquesta festivitat es pugui dur a terme, les quals passen a ser proveïdores oficials del Gremi de Pintors de Girona.

Es tracta d’un punt de trobada entre professionals del sector, marques comercials de pintura i empreses relacionades. L’objectiu és compartir experiències professionals i establir contactes per futures relacions empresarials.

Empreses col·laboradores:

Hiperdecoració

Pintures Albera

Hiperpintura - Eurocolor

Pintures Fontfreda

Exclusives Tot Color

Pintures MVIC

Dispromergi

Mútua Maz

Podeu veure i descarregar les fotografies aquí

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008