Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

03/09/2013
2a Jornada Agents Comercials a París

La jornada està dirigida a empreses espanyoles del sector de la construcció o d'agroalimentació. ( Fabricants, Majoristes, Empreses de serveis, Importadors, i Distribuïdors).

L’objectiu és iniciar contactes comercials a París i reforçar el posicionament amb socis a través de professionals especialistes del sector a França (agències comercials o agents comercials).

Aquest esdeveniment permet tenir un contacte directe amb els agents comercials, i també comunicar les seves necessitats a través d'una base de dades de 500 agents o agències comercials.

Durant la primera edició hi van participar més de 160 agents comercials de la regió Ile-de-France. Aquesta segona edició li donarà la visibilitat que necessita per construir i desenvolupar la seva xarxa comercial a França.

La data límit d'inscripció és el proper 16 de setembre 2013. Des de l’organtizació es comunicarà als 500 agents comercials de la regió Ile-de-France el llistat de les empreses espanyoles que participen en l'esdeveniment la 3a setmana de setembre 2013. El nombre màxim d'inscripcions que poden assistir a la jornada és de 10 empreses.

El preu d’inscripció és de 1.800 € (21% IVA no inclòs). Aquest pressupost no inclou les despeses: d'allotjament i de transport.

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008