Guia Empreses Uec girona
  Àrea agremiats  
 
Usuari (NIF)
Clau (Num. Agremiat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Notícies  
         
 

 

26/09/2013
Premi al Millor Pla de Comunicació per la campanya contra l’intrusisme laboral

El Col·legi de Periodistes de Catalunya ha atorgat el Premi al Millor Pla de Comunicació a la campanya “A casa teva no te la juguis” organitzada per Unió d’Empresaris de la Construcció de les Comarques Gironines. El premi s’emmarca en els V Premis de Gabinets de Comunicació que organitza anualment el Col·legi.

El jurat del Col·legi ha destacat el Pla de Comunicació de la UEC “per l’encert, l’oportunitat i l’èxit de la campanya. Una campanya amb eficiència contrastada i que ha sabut trobar la fórmula per connectar un problema professional amb una necessitat col·lectiva. En la valoració del jurat, s’ha reconegut la visió integral de la comunicació que ha incidit en tos els públics implicats.” El lliurament dels premis serà el proper mes de novembre.

“A casa teva no te la juguis” és el títol de la campanya que des de Unió d’Empresaris de la Construcció es va dur a terme durant el 2012 i que tenia per objectiu lluitar contra l’intrusisme laboral que pateix el sector de la construcció a les comarques gironines. La campanya pretén sensibilitzar als consumidors perquè optin per contractar empreses i professionals legalment constituïts, assegurant així que l’execució de l’obra es fa amb les degudes garanties de seguretat i coneixent les possibles responsabilitats davant incidències. La campanya va incloure més de 30 reunions entre Ajuntaments de la Província, Consells Comarcals, Diputació, Generalitat, Col·legis Professionals i altres entitats com la Cambra de Comerç, La FOEG, PIMEC, entre d’altres. Representants de cada entitat van assistir a la presentació de la campanya i van firmar un manifest contra l’intrusisme laboral, on es comprometien a dur a terme una sèrie d’accions i controls dins el seu àmbit d’actuació. La campanya també va incloure la realització de publicitat gràfica i audiovisual, entrevistes, articles d’opinió, una pàgina web específica per la campanya... així com accions de comunicació interna com l’elaboració d’un codi ètic que van firmar els agremiats. A dia d’avui encara s’estant duent accions relacionades amb aquesta campanya.

Els premis del Col·legi inclouen, apart del primer al Premi al Millor Pla de Comunicació, uns guardons de caràcter específic: a la millor estratègia de comunicació interna, que ha estat per la Cooperativa Saura; i a la creativitat i innovació, que ha estat per l’Ajuntament del Prat de Llobregat. L'objectiu dels premis és reconèixer i impulsar la tasca dels gabinets de comunicació i dels professionals que hi treballen. Els premis s’atorguen amb una periodicitat anual i tenen com a referència el Manual de Bones Pràctiques elaborat per la Comissió de Gabinets de Comunicació del Col·legi. Els guanyadors de l’any passat van ser Transports Metropolitants de Barcelona i Vueling.

Web de la Campanya

Spot de la Campanya

Col·legi de Periodistes de Catalunya

 
© Unió d'Empresaris de la Construcció 2008